Teama

Iubito, uneori ma intreb ce-ti place la mine. Si ma intreb cu teama. Pentru ca ma cunosc.

Adica, sunt un om normal, n-am nimic deosebit. Ba dimpotriva, sunt o panarama, ascult hip-hop si fredonez injuraturi cu satisfactie. Fumez ca turbatul iar vara ma uita Dumnezeu la terase in ploi de bere. Conduc ca un maniac, nu ma supun niciodata, sunt cu nasul pe sus, nu imi plac intrebarile, am toane.

Imi fug ochii dupa femei  si am cele mai nastrusnice si perverse fantezii erotice.  Scriu pe blog cele mai tampite lucruri de ma crucesc singur de ce-mi poate trece prin minte. Sunt un nebun dezaxat si-o mai si spun lumii intregi.

Ma iau fiorii cand realizez cum sunt si ma intreb cat o sa ma mai suporti.  Si mi-e teama sa nu te pierd. Si vreau sa ma placi si incerc sa fiu cuminte, romantic, gingas. Si imi place si cand sunt asa. Si doar prin tine si cu tine pot fii asa.

Dar mi-e teama din nou! Daca tu defapt placeai nebunul de odinioara? Si melancoliile si gingasiile mele te obosesc, iubito? Ce sa fac? Cum sa fiu?

De ce mi-e teama iubito c-am sa te pierd? N-am incredere in mine? N-am incredere in tine? N-am incredere ca merit un trup si suflet ca al tau? Ce se intampla cu mine?

Si de ce ma chinui singur cand ar trebuie sa fiu fericit? Ah, ma innebunesti iubito! De-ai stii ce este in sufletul meu!

Ah! te iubesc! Te ador! Te vreau!

Reclame

2 responses to “Teama

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: